Temel Değerler

Türk Kablo Gıda A.Ş.

  1. Güvenilirlik ve Dürüstlük
    Tüm paydaşlarımızla girdiğimiz, kişisel, şirket içi ve şirket dışı tüm iletişim ve faaliyetlerimizde dürüstlük ve güvenilirlik ilkesini korumak.
  1. Etkili, Dinamik ve Çözüm Odaklı Hizmet
    Müşteri memnuniyeti anlayışıyla ürün ve hizmetlerimizi en kaliteli ve en etkili şekilde müşterilerimizle buluşturmak ve oluşabilecek tüm problem ve şikâyetlere çözüm üretebilmek.

Ülkemiz ve dünyada meydana gelen gelişmeleri izler, işimizle ilgili konularda yenilikçi ve öncü oluruz. Yenilikçi, dinamik ve esnek yapımız bizim rekabet üstünlüğümüzdür.

  1. Şeffaflık, Yüksek İletişim ve Hesap Verilebilirlik
    Şirket içinde ve şirket dışında her seviyedeki iletişimi en yüksek seviyede ve şeffaflıkla tesis etmek, işler hale getirmek ve korumak. Olumsuz durumlarda da sorumluluğu üzerimize almak ve izah edebilmek.
  1. Çalışkan Olmak
    Yaptığımız tüm işlere inanarak başlamak, başarıya ulaşıncaya kadar yapılması gereken her şeyi doğru ve etkili bir şekilde yapmak.
  1. Vizyoner ve İlerici Olmak
    Şirketimizi, ticari ürünlerimizde ve otelcilik hizmetlerimizde rekabet üstü seviyeye çıkaracak sektör ve teknolojik değişikliklere, farklılıklara ve fırsatlara açık olmak.
  1. Saygı, Hoşgörü ve Alçak Gönüllülük
    Tüm ilişkilerimizi şirketimizin kuruluşu olan 1974’den bugüne kadar  konumu, unvanı, sosyal statüsü ne olursa olsun herkesin önce insan olduğunun bilinciyle işyerinde ve yaşamın her alanında alçak gönüllü davranıp, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde gerçekleştirmek ve sürdürmek. Temel değerlerimizi sosyal sorumluluk anlayışı ile daha geniş çevrelere ulaştırmak.
  1. Etik ve Ahlaki Değerlere Bağlılık
    Tüm işlerimizde ve ilişkilerimizde, toplumsal ve evrensel davranış standartlarına göre doğru olanı tercih etmek.
  1. Güvenilirlik ve İstikrar
    Elde ettiğimiz marka değerimizi korumak, geliştirmek, güvenilir ve istikrarlı bir kurum olmak geleceğimizin teminatıdır.
  1. Bilgi ve Tecrübe
    Edindiğimiz bilgi ve tecrübeler bizi besleyen ana damarlarımızdır. Bireysel, ekip halinde ve örgütsel öğrenme ve gelişim bizim için kilit roldedir.